Smart Industry wat betekent dit volgens Enginia

Wij merken dat klanten de komende jaren een transformatie gaan maken naar Smart Industry. Onze ambitie is om bij bedrijven in de maakindustrie, door de versnelling van digitalisering en automatisering, de –internationale- concurrentiekracht te vergroten. De inzet van de juiste software zorgt ervoor dat onze klanten klaar zijn voor de toekomst en op een beheersbare manier kunnen werken aan productiviteitsgroei. 

Smart Industry. Digitalisatie.
Wat betekent dat voor uw bedrijf?

Hoe krijgt u een klantorder snel ontworpen, voorbereid en geproduceerd? En hoe zorgt u dat service aangesloten blijft op alle productinformatie? En leest u dit op uw telefoon of tablet? Kunt u op datzelfde apparaat ook stuklijsten beheren? Smart Industry is leuk, maar welke stappen heeft u al genomen? De digitalisering van de Nederlandse maakindustrie gaat in rap tempo. Smart Industry en Industrie 4.0 staan voor het vergroten van de concurrentiekracht van de Nederlandse industrie door digitalisering. ICT in combinatie met nieuwe productietechnologieën vormen een belangrijke driver voor productiviteitsgroei en productontwikkeling.

Bezoek onze Smart Industry bijeenkomsten.

Op een aantal plaatsen in Nederland organiseren we Smart Industry bijeenkomsten. Naast onze visie op Smart Industry, geven wij inzicht in de wijze waarop je met product datamanagement complexe bedrijfsprocessen en daarmee machines, bedrijven, klanten en afnemers aan elkaar kunt koppelen. Aan het eind van deze sessies ga je weg met concrete handvatten en actiepunten, waarmee je direct aan de slag kunt. 

pdfBekijk het programma en de data

 

Sorry, geen evenementen.