ESEF & Technishow ook voor klanten van Enginia succesvol

Onze klant Romias wint de Platina TechniShow Innovatie Award 2016.  Romias Proficiat met het behalen deze award. Enginia kijkt positief terug op de deelname aan de ESEF en TechniShow.

ESEF1 sml

Onze twee stands trokken met elk hun eigen eyecatcher (de Velox ligfiets van het Human Power Team en de Showbike van Ten Kate Racing) volop bekijks. Smart Industrie en 3D printing waren volop zichtbaar op de beursvloer, zo ook bij Enginia door onder andere de 3D printer op de stand op de TechniShow en onze dagelijkse presentatie “Get a rapid start in Smart Industry”. Aan het eind van deze presentatie wisten bezoekers dat de oplossingen om je bedrijf Smart te maken een duidelijk begin hebben. Een begin dat met een trefzekere en snelle implementatie van een product lifecycle management systeem, de kern vormt van het moderne maakbedrijf. Heb je deze presentatie gemist? Bezoek dan onze Smart Industry bijeenkomsten, welke wij vanaf mei maandelijks zullen houden op diverse plekken in Nederland. 

Het succes van Romias B.V. op de TechniShow.

Het is vooral goed te zien dat ook voor onze klanten de deelname aan de TechniShow succesvol was. Onze klant Romias wint de Platina TechniShow Innovatie Award 2016.
Met de robotbesturing Romias-MI zet Romias een volgende stap om het gebruikersgemak met het werken met robots te verbeteren. Het spreekt de jury aan dat er een oplossing aangeboden wordt voor het oplossen van simpele storingen bij complexe robotcellen. Dit zal de effectiviteit van het robotsysteem verbeteren. Ook het zelflerend vermogen en de ingebouwde intelligentie is opmerkelijk. Dit zal de taak van operators vereenvoudigen.

 

  Enginia Powering Smart Industry 350pxl                                           TechniShow ESEF