db technologies genomineerde “Customer of the year 2018”

De komende weken staan bij Enginia in het teken van het nomineren van klanten voor de jaarlijkse “Customer of the year” award. Klanten die genomineerd zijn, kunnen de komende weken een bezoekje verwachten van Enginia. En we komen niet met lege handen. We brengen naast de nominatie een doos overheerlijke oliebollen mee.

Een van de genomineerden die deze week een bezoekje kreeg van Wout Meijer, Sales Manager bij Enginia, is db technologies B.V.

“db technologies is genomineerd omdat ze de met de invoering van PLM Software (Teamcenter), de basis gelegd hebben om door te groeien op het gebied van digitalisering. Daarnaast is db technologies al jarenlang gebruiker van Solid Edge en blijft innovatie bij het bedrijf hoog in het vaandel staan. In mijn ogen een voorbeeld voor veel bedrijven in de maakindustrie.Aldus Wout Meijer, Sales Manager Enginia

De Customer of the year award

De customer of the year award reiken wij nu voor het derde jaar uit en de genomineerde bedrijven zijn klanten uit de maakindustrie, waarbij innovatie hoog in het vaandel staat. Deze klanten zijn geselecteerd op basis van innovatie, kwaliteit van de engineers, de mate van samenwerking met Enginia en verbetering van engineeringprocessen.

“Door de levering van PLM software en onze dienstverlening komen wij in contact met de top van innovatieve bedrijven uit de maakindustrie. Wij zijn de spil in een netwerk van bedrijven die allemaal met dezelfde uitdagingen worstelen; Smart Industry, Industrie 4.0. Middels onze evenementen, waaronder deze award uitreiking, brengen wij deze bedrijven met elkaar in contact en kunnen zij ervaringen uitwisselen en van elkaar leren”, aldus Paul Hörchner Directeur Enginia.

De award wordt op 7 februari 2019 uitgereikt tijdens een netwerkevent waarvoor alle genomineerden uitgenodigd zijn.

Erik den Besten van Jansen Poultry en Rob Stoffelsen van Enginia

Nominatie klant van het jaar db technologies

Blijf op de hoogte