Enginia investeert in het onderwijs!

Onlangs heeft Enginia het gastcollege “Become a solid engineer” verzorgd op het ROC Midden Nederland voor de leerlingen werktuigbouwkunde en Human Technology.

Het doel van dit gastcollege is om de studenten kennis van Solid Edge mee te geven, zodat ze na afloop van hun opleiding kennis hebben van diverse 3D CAD oplossingen en niet alleen van de door de opleiding aangeboden software.

Iedere student die het gastcollege heeft gevolgd mag zich inschrijven voor een (gratis) Solid Edge training in december in Amersfoort.

We hopen natuurlijk dat veel studenten zich inschrijven, zodat ze een echte “solid engineer” worden, die optimaal inzetbaar is op de arbeidsmarkt.

Waarom investeren in de engineer van de toekomst?

De algehele technologische kennis dendert voort in sneltreinvaart, en dat is essentieel in een maatschappij die steeds meer “Smart” wordt.

Enginia is zich zeer bewust van de grote rol die onderwijsinstellingen spelen bij de opleiding van engineers en productontwerpers. Tijdens hun opleiding slaat bij veel scholieren voor de eerste keer de vonk over, waarmee de passie voor ontwerpen en engineering is geboren. Met het aanbieden van Solid Edge aan studenten, bieden wij de toekomstige engineer een grotere voorsprong op de arbeidsmarkt.

Interesse in een gastcollege Solid Edge op jouw school? Vraag hieronder meer informatie aan.

Gastcollege Solid Edge op ROC

Blijf op de hoogte