Imants genomineerde “Customer of the year 2018”

De komende weken staan bij Enginia in het teken van het nomineren van klanten voor de jaarlijkse “Customer of the year” award. Klanten die genomineerd zijn, kunnen de komende weken een bezoekje verwachten van Enginia. En we komen niet met lege handen. We brengen naast de nominatie een doos overheerlijke oliebollen mee.

Een van de genomineerden die een bezoekje kreeg van Wout Meijer, Sales Manager bij Enginia, is Imants B.V. te Reusel. Jeroen Geerts, managing director van Imants, nam samen met het engineering team de nominatie van Klant van het Jaar 2018 in ontvangst.

Imants B.V. heeft een prachtig jaar gehad waarbij nieuwe innovaties altijd hoog op de agenda hebben gestaan. Het gebruik van Simulation biedt veel inzichten vroeg in het ontwerpproces, waardoor de engineers ook in staat zijn beslissingen over nieuwe innovaties te nemen. Het tempo waarop Imants nieuwe machines, configuraties en opties op de markt weet te brengen is een voorbeeld voor veel bedrijven in de landbouwindustrie.” Aldus Wout Meijer, Sales Manager Enginia

De Customer of the year award

De customer of the year award reiken wij nu voor het derde jaar uit en de genomineerde bedrijven zijn klanten uit de maakindustrie, waarbij innovatie hoog in het vaandel staat. Deze klanten zijn geselecteerd op basis van innovatie, kwaliteit van de engineers, de mate van samenwerking met Enginia en verbetering van engineeringprocessen.

“Door de levering van PLM software en onze dienstverlening komen wij in contact met de top van innovatieve bedrijven uit de maakindustrie. Wij zijn de spil in een netwerk van bedrijven die allemaal met dezelfde uitdagingen worstelen; Smart Industry, Industrie 4.0. Middels onze evenementen, waaronder deze award uitreiking, brengen wij deze bedrijven met elkaar in contact en kunnen zij ervaringen uitwisselen en van elkaar leren”, aldus Paul Hörchner Directeur Enginia.

De award wordt op 7 februari 2019 uitgereikt tijdens een netwerkevent waarvoor alle genomineerden uitgenodigd zijn.

Customer of the year nominatie Imants

Blijf op de hoogte