Nieuw in Nederland Solid Edge University

Enginia haalt speciaal voor haar jaarlijkse Enginia Event de Solid Edge University naar Nederland. Jarenlang wordt de Solid Edge University door Siemens al gehouden in Amerika, maar vanaf dit jaar wordt dit evenement onder toeziend oog van Siemens ook tijdens het Enginia Event 2018 in Maarssen georganiseerd.

De Solid Edge University is een jaarlijks terugkomend evenement waarin de nieuwste modules en technologieën worden uitgelegd door experts van Siemens en Enginia. In korte energieke sessies worden zaken als Synchronous Technology, Technical Publications en Build in Data Management uitgelegd aan werktuigbouwkundige engineers. Hoewel een aantal presentaties in het Engels zijn, wordt het grootste deel van het programma gehouden in het Nederlands.

We starten de de dag met een aantal grote onderwerpen, waaronder ‘What’s new in Solid Edge 2019’ door Oliver Duncan van Siemens PLM Software en ’s middags parallelle break out sessies.

Iedere deelnemer ontvangt aan het eind de mogelijkheid om in de weken na de Solid Edge University on-line een examen af te leggen en zich te certificeren als Solid Edge Certified Professional (ter waarde van € 99,00).

Bekijk het programma of schrijf je in

Solid Edge University Nederland

Blijf op de hoogte