CAAP krijgt nieuwe naam: Enginia Midden

Vanaf juni 2017 is CAAP onderdeel van de Ropa Group, als zusteronderneming van Enginia. Sinds deze overname is tussen de bedrijven een nauwe samenwerking ontstaan. In veel opzichten vullen beide bedrijven elkaar goed aan. Vanaf deze week zal de naam CAAP veranderen in Enginia Midden en ontstaat de derde vestiging van Enginia, centraal gelegen in Nederland.

Enginia Midden, gevestigd in Amersfoort, levert al 25 jaar 3D CAD, Product Data Management (PDM) en ETO-CTO oplossingen. Eerst onder de naam CANED B.V. en later als CAAP. Zij hebben 25 jaar ervaring in de Nederlandse maakindustrie en zorgen dagelijks voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen op het gebied van engineering en productie. Door de wijziging van CAAP naar Enginia is duidelijk dat we samen met Enginia West en Oost nu meer dan 800 klanten in de maakindustrie bedienen.

Efficiencywinst

Paul Hörchner, medeaandeelhouder in ROPA Group B.V. en directeur van Enginia, vertelt dat de overname, en nu dus de naamswijziging van CAAP, voortkomt uit een gerichte strategie: “Door het aanbod van Enginia en CAAP samen te voegen, creëren we extra ruimte voor innovatie en groei. Samen kunnen we bijvoorbeeld komen tot een efficiënte invulling van onze helpdesk, zodanig dat we menskracht overhouden voor de groei die we ervaren in PDM en CAM oplossingen. Hierdoor kunnen we onze klanten in de maakindustrie nog beter ondersteunen bij hun transformatie naar Smart Industry. Ons doel is om onze dienstverlening op hetzelfde hoge niveau te houden zoals men dat van ons gewend is, terwijl we het dienstenpakket verbreden.“

Wat merken de klanten van Enginia Midden hiervan:

  • Vaste aanspreekpunten blijven, maar er komen ook nieuwe bij
  • Een nieuw support nummer en nieuwe mailadressen:
    085 – 4891717 en support@enginia.nl en pdm@enginia.nl
  • Directe uitbreiding van de helpdesk met kennis van Solid Edge Simulation, Femap en NX CAD/CAM/CAE
  • Trainingslocaties in oost, midden en west Nederland.
  • Klanten hebben ook toegang tot de Enginia dienstverlening op het gebied van FEM analyses en detachering.
CAAP wordt Enginia Midden