Nominaties “Customer of the year” gestart

Jansen Poultry Equipment één van de genomineerden van deze week

De komende weken staan bij Enginia in het teken van het nomineren van klanten voor de jaarlijkse “Customer of the year” award. Klanten die genomineerd zijn, kunnen de komende weken een bezoekje verwachten van Enginia. En we komen niet met lege handen. We brengen naast de nominatie een doos overheerlijke oliebollen mee.

De award reiken wij nu voor het derde jaar uit en de genomineerde bedrijven zijn klanten uit de maakindustrie, waarbij innovatie hoog in het vaandel staat. Deze klanten zijn geselecteerd op basis van innovatie, kwaliteit van de engineers, de mate van samenwerking met Enginia en verbetering van engineeringprocessen.

Een van de genomineerden die dinsdag 11 december j.l. een bezoekje kreeg van Rob Stoffelsen, Sales Consultant bij Enginia is Jansen Poultry Equipment in Barneveld.

“Jansen Poultry is genomineerd omdat ze op dit moment flink groeien. Dit heeft ze een plek opgeleverd in de Maakindustrie 100 2018, een lijst met de 100 meest succesvolle maakbedrijven in Nederland. Jansen Poultry is al jarenlang gebruiker van Solid Edge en Teamcenter. Zo hebben ze met behulp van deze Siemens PLM software een goede stap gezet van ETO naar CTO.” Aldus Rob Stoffelsen, Sales Consultant Enginia

Erik den Besten gaf aan dat hij de nominatie enorm waardeert. “Met de keuze over te stappen van ETO naar CTO realiseren we een enorme tijdsbesparing op onze engineeringsafdeling.” aldus Erik den Besten Technisch Directeur bij Jansen Poultry Equipment.

 Waarom een Customer of the year award?

“Door de levering van PLM software en onze dienstverlening komen wij in contact met de top van innovatieve bedrijven uit de maakindustrie. Wij zijn de spil in een netwerk van bedrijven die allemaal met dezelfde uitdagingen worstelen. Smart Industry, Industrie 4.0,. Middels onze evenementen, waaronder deze award uitreiking, brengen wij deze bedrijven met elkaar in contact en kunnen zij ervaringen uitwisselen en van elkaar leren”, aldus Paul Hörchner Directeur Enginia.

De award wordt op 7 februari 2019 uitgereikt tijdens een netwerkevent waarvoor alle genomineerden uitgenodigd zijn.

Erik den Besten van Jansen Poultry en Rob Stoffelsen van Enginia

Foto nominatie Jansen Poultry Equipment

Blijf op de hoogte