Ons team helpt je graag!

Met meer dan 40 enthousiaste professionals helpen we elke dag onze klanten in de maakindustrie met het automatiseren en uitvoeren van innovatie en engineering. We zijn gefascineerd door de combinatie engineering en software en zien dagelijks welke voordelen dit met zich mee brengt.

Bij onze helpdesk zie je natuurlijk vooral dat we je zo goed mogelijk met Solid Edge, Femap, Teamcenter, NX en aanverwante PLM software willen laten werken. Vaak ook als het niet nodig is, zoeken we samen met jou de grenzen van het programma.

Onze sales consultants zijn enthousiast als ze meer voor je kunnen betekenen dan alleen wat software of training te verkopen. We geven graag advies en laten je zien wat onze software en diensten voor je bedrijf kunnen betekenen. Het liefst zelfs tot en met harde berekeningen van de opbrengsten in euro’s.

Onze interne engineers vinden vooral eindige elementen berekeningen en simulaties cool. Ons hart ligt in het zoeken naar ontwerpen en constructies die niet falen. We zijn gebrand op het vinden van de zwakke plekken in het design en gaan door totdat we zeker weten dat jouw product niet stuk gaat.

Ons team wil jou door je optimaal te laten werken met de juiste tools, jou de ruimte geven slimme en solide oplossingen voor machines en apparaten te bedenken.