Workshop Praktisch aan de slag met Solid Edge CAM Pro

Heb jij CAM Pro al eens bekeken? Is het daarbij gebleven en wil je toch meer weten wat het kan? Dan is deze gratis workshop echt iets voor jou.

Voor wie

Je bent van plan om te gaan werken met het softwarepakket Solid Edge CAM Pro, of benieuwd of deze software wat voor jou is.

Aanpak

Deze workshop is een praktische versie van de Webinar Kennismaken met Solid Edge CAM Pro 2.5-assig frezen. In deze 4 uur durende workshop nemen we je in korte en praktische stappen mee in de wereld van CAM. De workshop wordt verzorgd in kleine groepen, waardoor je veel persoonlijke aandacht van je trainer krijgt.

In deze workshop staat praktijkgericht leren centraal. Tijdens de workshop is de oefenopdracht gericht op dezelfde inzichten als in de praktijk.

Programma/Inhoud

  • User Interface
  • Opzetten van je part
  • Functies en mogelijkheden in CAM Pro
  • Verschillende frees operaties
  • Genereren van NC-codes

Afronding

Aan het einde van de workshop ontvang je een bewijs van deelname.

Incompany of klaar voor de volgende stap?

Wil je de workshop met 4 of meer collega’s volgen? Heb je aangepaste wensen wat betreft programma? Of wil je weten wat er na deze workshop mogelijk is om met CAM aan de slag te gaan? Neem dan contact op om de mogelijkheden.

Cursusvorm Klassikaal

Duur 1 dagdeel

Prijs gratis (incl. koffie/thee/fris)

Studievormen Dag

Vakgebieden Solid Edge | CAMPro

Voorkennis

Iedereen kan deelnemen aan deze workshop. Basiskennis van Solid Edge en praktische ervaring met verspanen is mooi meegenomen, maar geen vereiste. Twijfel je of jouw voorkennis voldoende is om succesvol deel te nemen? We bespreken graag de mogelijkheden tijdens een telefonische intake.