Hoe CAD simulatie en design ondersteunen bij hoge product eisen

De producten van Hydrauvision ondergaan de zwaarste tests, aangezien ze in ruwe omgevingen worden gebruikt en moeten aanzienlijke operationele en omgevingsdruk weerstaan. En omdat ze gebruikt worden in offshore-toepassingen, moeten de producten aan strikte regels voldoen voordat ze kunnen worden verzonden. De klanten van Hydrauvision verwachten hoge kwaliteit, zekerheid en betrouwbaarheid, maar ze verwachten ook snelle reactie en snelle doorlooptijd. De inzet van FEA software Solid Edge Simulation én Femap helpt Hydrauvision om te gaan met deze hoge eisen.

Hydrauvision gebruikt Solid Edge Simulation ter ondersteuning bij de vroege ontwerpbeslissingen en Femap voor de diepgaande simulatie van het virtuele prototype. Door de simulatie vroeg in het ontwerp te starten, worden veranderingen aangebracht wanneer ze het makkelijkst zijn, de tijd én kosten tot productie kunnen worden verminderd. En omdat de laatste FEA-simulaties zo nauwkeurig zijn, kan het bedrijf het aantal fysieke prototypes verminderen en de tijd en kosten verder verlagen.

Bekijk de video en leer hoe Solid Edge en Femap Hydrauvision helpt omgaan met de hoge producteisen en het verkrijgen van een concurrentievoordeel

Hydrauvision