Google het woord leiderschapstraining en je wordt bedolven onder de resultaten. Wat maakt Enginia’s leiderschapstraining anders?

In gesprek met… Vincent Vos  van Schoeller Allibert.

Vincent kreeg de mogelijkheid door te groeien van assistent naar leidinggevende. Hij kreeg de rol van Design Manager – Material Handling. “Een baan met meer verantwoordelijkheden en managementtaken. Hierdoor zocht hij een passende training die hem kon helpen in de voorbereiding naar zijn nieuwe rol.

Voordat je je opgeeft voor een opleiding wil je natuurlijk een zo goed mogelijk beeld van de training krijgen. Vincent noemt dit zelfs essentieel. Dus niet alleen een platte beschrijving maar ook een gevoel. Want laten we eerlijk zijn, type bij Google eens het woord leiderschap in en je wordt bedolven onder de resultaten. Je wilt toch meer informatie dan de geijkte onderwerpen die je op internet vindt? Ben je het met Vincent eens en wil je ook meer achtergrond informatie over de Enginia Leiderschapstraining voor de Maakindustrie? Lees dan zijn ervaring met de training en zijn mening over wat deze leiderschapstraining van Enginia anders maakt.