Installatie regular remote

We installeren de werkstations online via een TeamViewer verbinding. Indien nodig installeren we ook de license manager op de license server en plaatsen we een nieuwe licentie op zowel de server als de werkstations. De instellingen, templates en indeling van Solid Edge wordt meegenomen van de vorige versie en op dezelfde plek teruggezet.

Er zijn 2 toevoegingen te doen:

• Installatie inclusief Standard parts installatie op de server
  • Installatie inclusief Solid Edge Data management

• Waar: Online
  • Tijd: Vanaf 1 uur voor 2 werkstations + server
  • Kosten: €120,- per uur

Installatie regular on-site

We komen bij jou langs en installeren de werkstations op locatie. Indien nodig installeren we ook de license manager op de license server en plaatsen we een nieuwe licentie op zowel de server als de werkstations. De instellingen, templates en indeling van Solid Edge wordt meegenomen van de vorige versie en op dezelfde plek teruggezet.

Er zijn 2 toevoegingen te doen:

• Installatie inclusief Standard parts installatie op de server
  • Installatie inclusief Solid Edge Data management

• Waar: Bij jou op locatie
  • Tijd: Vanaf 4 uur
  • Kosten: €135,- per uur

Installatie premium on-site

We komen bij jou langs en installeren de werkstations op locatie. Indien nodig installeren we ook de license manager op de license server en plaatsen we een nieuwe licentie op zowel de server als de werkstations. De instellingen, templates en indeling van Solid Edge wordt meegenomen van de vorige versie en op dezelfde plek teruggezet.

De overige tijd besteden we aan het doorlopen van de nieuwe functies in Solid Edge die voor jullie van toepassing zijn. We laten zien wat er nieuw is en zorgen dat eventuele instellingen voor deze functies geoptimaliseerd worden voor gebruik.

Er zijn 2 toevoegingen te doen:

• Installatie inclusief Standard parts installatie op de server
  • Installatie inclusief Solid Edge Data management

• Waar: Bij jou op locatie
  • Tijd: Vanaf 4 uur
  • Kosten: €1078,- excl btw per dag