Enginia staat in de Top 250 groeibedrijven van 2021!

Wat een geweldig nieuws! Enginia staat in de Top 250 Groeibedrijven 2021. Bedrijven die in De Top 250 Groeibedrijven komen, realiseerden drie opeenvolgende jaren jaarlijks een groei van minimaal 20% in FTE en/of omzet. De Top 250 Groeibedrijven is gebaseerd op het ScaleUp Dashboard van de Rotterdam School of Management (RSM) en het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE) en wordt sinds 2017, in samenwerking met nlgroeit, opgesteld. Geweldig, dat Enginia zich tot deze lijst mag rekenen.

Enginia is dé strategisch partner voor bedrijven in de maakindustrie die de stap willen maken naar Industry 4.0. Bedrijven die product lifecycle processen digitaliseren en klaar zijn hun eigen digital twin te creëren, zijn bij ons aan het juiste adres. De afgelopen jaren heeft Enginia al ontelbare bedrijven, waaronder Ministerie van Defensie, Spierings Mobile Cranes, Royal IHC en Remeha, ondersteund bij hun ontwikkeling naar Industry 4.0. En daar gaat Enginia mee door! Met de steun van klanten, partners en alle medewerkers.

“Met een jaar als 2020 en 2021 achter ons, was dat ook voor ons een uitdaging om een dergelijke groeitrend door te zetten. Mede dankzij de inzet van onze medewerkers is dit gelukt. Ik blijf het persoonlijk een enorme prestatie vinden, dat iedereen een jaar lang vanuit de thuiswerkplek toch steeds de inzet en motivatie blijft vinden om te presteren. Het zijn toch de mensen die bijdragen aan het succes. Voor ons als werkgever blijft het de uitdaging iedereen daadwerkelijk gemotiveerd te houden. Het sociale contact met collega’s viel natuurlijk weg. Door een actieve personeelsvereniging, die regelmatig online activiteiten en wekelijkse online koffiemomentjes organiseert, hebben wij dit terug weten te brengen. En dit heeft zeker bijgedragen aan een gezonde organisatie én onze groei” Paul Hörchner Directeur Enginia.

Bekijk de lijst hier

lijst top 250 groeibedrijven 2021Blijf op de hoogte