Enginia is Platinum Smart Expert partner van Siemens Digital Industries Software

Enginia heeft, als enige partner in de Benelux voor het jaar 2021, de hoogst haalbare partnerstatus van Siemens behaald: Platinum Smart Expert! Daar zijn wij enorm trots op.

Deze status hebben wij behaald door onze intensieve samenwerking met onze klanten en andere bedrijven in de maakindustrie. Daar zijn wij onze klanten ontzettend dankbaar voor. De afgelopen jaren hebben wij flinke stappen gemaakt in het doorvoeren van digitalisering bij onze klanten. Het Solid Edge portfolio is de afgelopen jaren flink uitgebreid en wordt door de vele aanvullende modules bij klanten naast engineering in steeds meer fases van de product levenscyclus ingezet. Teamcenter wordt als PLM oplossing door onze klanten ingezet als datamanagement oplossing in de engineering en breidt zich uit naar andere afdelingen zoals  productie. Daarnaast groeit Enginia mee met het groeiende Siemens portfolio. Denk aan het stijgende aantal NX gebruikers en het toevoegen van Mendix en Mindsphere aan ons portfolio. Samen met onze klanten groeien wij door als marktleider op het gebied van Industrie 4.0.

Trots is het passende woord. En wij gaan door! Door met digitalisering binnen de maakindustrie.

“Geweldig om de waardering van onze klanten en van Siemens Digital Industries Software te mogen ontvangen in de vorm van ons Platinum Smart Expert level! Dit bewijst dat wij de juiste dingen doen om onze klanten te helpen met digitalisering en innovatie. Ik kijk er naar uit onze klanten hier ook het komende jaren verder mee te helpen!” Wout Meijer, Sales Manager Software Enginia.

“Met de hedendaagse economie en omstandigheden waar onze medewerkers, klanten én leveranciers mee te maken hebben, kan ik alleen maar ontzettend trots zijn dat we dit hebben weten te bereiken. Collega’s bedankt voor de inzet, daadkracht en creativiteit én natuurlijk onze innovatieve klanten die durven te innoveren in tijden van crisis.” Paul Hörchner, Directeur Enginia.

Platinum partner Siemens

Blijf op de hoogte