Enginia ook in de Top 250 groeibedrijven van 2022!

Wat een geweldig nieuws! Enginia staat ook dit jaar weer in de Top 250 Groeibedrijven 2022. Bedrijven die in De Top 250 Groeibedrijven komen, realiseerden drie opeenvolgende jaren jaarlijks een groei van minimaal 20% in FTE en/of omzet. De Top 250 Groeibedrijven is gebaseerd op het ScaleUp Dashboard van de Rotterdam School of Management (RSM) en het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE) en wordt sinds 2017, in samenwerking met nlgroeit, opgesteld. Geweldig, dat Enginia zich tot deze lijst mag rekenen.

En we stoppen niet met groeien

Enginia is dé strategisch partner voor bedrijven in de maakindustrie die de stap willen maken naar Industry 4.0. Bedrijven die product lifecycle processen digitaliseren en klaar zijn hun eigen digital twin te creëren, zijn bij ons aan het juiste adres. De afgelopen jaren heeft Enginia al ontelbare bedrijven, waaronder Ministerie van Defensie, Spierings Mobile Cranes, Royal IHC en Remeha, ondersteund bij hun ontwikkeling naar Industry 4.0. En daar gaat Enginia mee door! Met de steun van klanten, partners, relaties en alle medewerkers.

“Geweldig om te zien dat bedrijven waarmee wij een samenwerken ook hard groeien en ook in de Top 250 Groeibedrijven staan. De afgelopen jaren waren bijzonder. Onze klanten zitten in de maakindustrie. Deze branche heeft laten zien dat je door digitalisering dwars door tegenslagen heen kunt groeien. Uiteraard hebben wij ook de uitdaging om onze groei door te zetten. Mede dankzij de inzet van onze medewerkers lukt dit echter jaar op jaar. We zetten stevig in op persoonlijke groei en jagen uitdagende projecten na. We ervaren hierdoor een groot commitment van onze medewerkers aan ons en aan onze klanten. Ik vind dat we daar trots op mogen zijn.” Paul Hörchner Directeur Enginia.

Bekijk de lijst hier

top 250 groeibedrijven 2022

top 250 groeibedrijven logo 2022

Blijf op de hoogte