Siemens Digital Industries Software is door drie onafhankelijke onderzoeksbureaus erkend als leider in zijn industrie!

Het regent erkeningen voor Siemens Digital Industries Software. In onderzoeken en benchmarks van al drie onderzoeksbureaus is Siemens en Teamcenter als leider in de industrie naar voren gekomen. Mocht je een vergelijkingsonderzoek willen doen op het gebied van PLM software, lees dan vooral verder.

Eerder deze maand erkende Frost & Sullivan Siemens en het Xcelerator-portfolio met de 2020 Global Market Leadership Award voor het veroveren van bijna 20 procent van de markt voor geïntegreerde digitale platforms. En vorige week, in de Forrester Wave evaluatie van Product Lifecycle Management-software van het eerste kwartaal van 2021, plaatste Forrester Research Teamcenter bovenaan alle PLM-softwareoplossingen. Dit volgt op het feit dat ABI Research, Siemens onlangs tot leider heeft benoemd in zijn PLM Competitor Ranking-rapport, waarbij Siemens bovenaan staat op het gebied van implementatiemogelijkheden. En vorig jaar werd Teamcenter in de benchmark van de Aerospace & Defense PLM Action Group in elk benoemde categorie als leider bestempeld. Een geweldige prestatie.

PLM motor voor digitalisering

De voordelen van productlifecycle management (PLM) -software zijn een belangrijke motor van digitalisering voor bedrijven in de maakindustrie. Organisaties van elke omvang kiezen het Teamcenter PLM-portfolio als de kern van hun digitale transformatie, zodat ze kunnen innoveren en een optimale digital twin kunnen creeëren. “Siemens is vereerd en dankbaar dat het door Forrester Research wordt erkend als leider in PLM-software in het rapport The Forrester Wave ™: Product Lifecycle Management for Discrete Manufacturers, Q1 2021.”

Mooi om als solution partner van Siemens met zo’n gewaardeerd portfolio te mogen bijdragen aan de digitalisering van de maakindustrie. Enginia ziet deze erkenning zeker terug in hoe deze software bij onze eigen klanten wordt geïmplementeerd en toegepast.

“Sommige bedrijven stoppen veel tijd in de selectie van een PLM oplossing. Dit soort rapporten, benchmarks en awards geven niet alleen de bevestiging dat Siemens Digital Industries voorop loopt op het gebied van digitalisering en Industrie 4.0, het bespaart bedrijven veel tijd in het opstellen van requirements en uitgebreid onderzoek naar de beste oplossing in de markt. Bovendien hebben wij de tools in huis om in no time een advies op maat te geven hoe een roadmap voor een specifieke organisatie er uit ziet”, aldus Wout Meijer, Sales Manager bij Enginia.

Lees alle onderzoeken en rapportages

Alle rapportages en benchmarks over Siemens en Teamcenter op een rij:

  1. Rapport Forrester: Forrester Research placed Teamcenter at the top of all PLM software solutions in its Q1 2021 evaluation en
  2. Benchmark Aerospace & Defense PLM Action Group: Covered Siemens Teamcenter as a decisive leader in every category.
  3. Frost & Sullivan recognizes Siemens and our Xcelerator portfolio with the 2020 Global Market Leadership Award for capturing nearly 20 percent of the integrated digital platform market.
  4. ABI Research recently naming Siemens a leader in its PLM Competitor Ranking report, with Siemens leading all vendors in implementation capability
erkenning Siemens the forester wave

Blijf op de hoogte