Solid Edge 2020: Met augmented reality voor verbeterde ontwerpvisualisatie en samenwerking.

De nieuwe release van Solid Edge 2020 biedt indrukwekkende nieuwe functionaliteiten en verbeteringen!

Siemens Digital Industries Software kondigt de nieuwste versie van Solid Edge®-software aan: Solid Edge 2020. Deze nieuwe release bevat tal van verbeteringen om sneller te werken, beter informatie te kunnen delen en ruimte geven voor innovatie. Dit wordt ondersteund met nieuwe functionaliteiten, zoals:

  • Augmented reality
  • Nieuwe validatietools voor onder andere motion
  • Model Based Definition
  • 2D Nesting

Solid Edge 2020 biedt augmented reality functies. Hiermee kun je je digitale ontwerpen plaatsen in de échte wereld. Dit biedt veel mogelijkheden. Denk hierbij aan interne overleggen over productoptimalisatie, projectevaluaties met de betrokken, voor sales en marketing én voor de communicatie met je leveranciers en klanten.

Daarnaast zijn er nieuwe mogelijkheden op het gebied van Simulation. Denk hierbij aan motion en het simuleren van trillingen. Model Based Definition biedt de mogelijkheid onderdelen, assemblies en productie-instructies volledig digitaal te definiëren vanuit een 3D-model. Nieuw is ook 2D Nesting. Hiermee kun je snijpatronen optimaliseren zodat je zo min mogelijk materiaal verspilt.

In Solid Edge 2020 zijn ook veel Enhancement Requests van onze klanten doorgevoerd. Zo zijn er nieuwe en verbeterde tools voor grote samenstellingen, performanceverbeteringen, indrukwekkende innovaties in de sheet metal omgeving. Zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Wij zijn enorm blij met de nieuwe release. De nieuwe functionaliteiten komen voort uit veel vragen die wij uit de markt krijgen. Ook de ‘core’ verbeteringen komen voor een groot deel voort uit de Enhancement Requests die wij voor onze klanten hebben aangevraagd.

Bekijk de What’s new in Solid Edge 2020 of lees meer.

Solid Edge 2020

Blijf op de hoogte